Emsella

emsella

Η καρέκλα EMS (εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ – FDA) δημιουργεί παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που διεισδύουν βαθιά στους μυς του πυελικού εδάφους προκαλώντας διέγερση και παρέχοντας αποκατάσταση των αδύναμων πυελικών μυών τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες, μειώνοντας σημαντικά την ακράτεια ούρων. Επιπλέον, ένα δυνατότερο πυελικό έδαφος μπορεί ακόμη και να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τους ασθενείς να είναι πλήρως ντυμένοι.

Το πυελικό έδαφος περιλαμβάνει 10 μύες που υποστηρίζουν άμεσα την ουροδόχο κύστη, και τα ανδρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα. Μετά τον τοκετό για την αντιμετώπιση της χαλαρωσης του κόλπου κ των πυελικών τοιχωμάτων συστήνουμε ασκήσεις Kegel. Οι ασκήσεις Kegel ενισχύουν τους μύες του πυελικού εδάφους, οι οποίοι με τη σειρά τους ενισχύουν τους μυς της ουροδόχου κύστης και την ικανότητα να συγκρατούν τα ούρα.

Μαζί με τη σύσφιξη των μυών που απαιτούνται για τη στυτική λειτουργία και τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης στους άνδρες συσφίγγουν ταυτόχρονα τους μύες που υποστηρίζουν τον κολπικό σωλήνα. Ισχυρότεροι μύες του πυελικού εδάφους σημαίνει επίσης αυξημένη ροή αίματος, με αποτέλεσμα βελτιωμένο έλεγχο της ουροδόχου κύστης και βελτιωμένη σεξουαλική αίσθηση.

Με τη μέθοδο EMS πραγματοποιουνται 11.200 συσπάσεις kegel σε 28 λεπτά,με αποτέλεσμα να είναι η ιδανική μη επεμβατική, μη χειρουργική μέθοδος θεραπείας για την ακράτεια και τη σεξουαλική δυσλειτουργία σε άνδρες και γυναίκες, για τη σύσφιξη των πυελικών μυών μετά τον τοκετό κ για την αντιμετώπιση των αρχικών σταδίων πρόπτωσης της μήτρας.